Annonse


Bra start for Nettavisen

– Anslagene lå på forhånd på mellom 700.000 og 900.000 oppslag, og den første måneden overgår derfor alle forventninger, sier adm. direktør Stig Eide Sivertsen til Finansavisen tirsdag.

40 prosent dekket
Sivertsen opplyser til Finansavisen at allerede per i dag blir 40 prosent av driftskostnadene dekket av annonseinntekter. Sivertsen har tidligere sagt at Nettavisen vil gå med underskudd i omlag to år, men de forventer nå å gå i pluss raskere enn antatt.

Usikkert med abonnement
Nettavisen har tidligere annonsert at de vil ta 1.200 kroner for et årsabonnement når gratis-tittingen opphører.
– Vi vil fortsatt ikke si noe om når vi vil begynne å ta betaling, men vi vil gi beskjed i god tid, sier Sivertsen til Finansavisen.

Selvaag og Atlantis inn
Etter emisjonen i sommer, som priset Nettavisen til ufattelige 50 millioner kroner, har Selvaag Invest og Atlantis Vest med Bjarne Riber i spissen kommet inn på eiersiden. Disse sitter nå med henholdsvis 10,2 og 5,4 prosent av Nettavisens aksjer.

Annonse


Micro Holding, som består av Micro Software-gründerne Bjørn Fritzvold og Jan Skøier, er kommet til på listen over de 20 største eierne med to prosent av Nettavisens aksjer.

Steget med 40 kroner
Ledertrioen i Nettavisen – Stig Eide Sivertsen, Odd Harald Hauge og Knut Ivar Skeid – har hver 13 prosent av aksjene i eierselskapet.

I følge Finansavisen har aksjene til Nettavisen i det siste vært omsatt til 240 kroner. Dette er 40 kroner mer enn ved emisjonen i sommer.