Annonse


Kjøper NetCom

6. desember hadde Odin Norge 242.200 NetCom-aksjer, men var ikke blant eierne for to uker siden. Utvilsomt er det positivt for adm. direktør Gert Munthe i NetCom at det nettopp er dette aksjefondet som nå kjøper selskapets aksjer. Odin Norge ligger nemlig på første plass over AMS-fond for de siste 48 månedene, viser en oversikt Finansavisen har gjort.

Femte største eier
Skandinaviska Enskilda Banken, som kjøper for ikke navngitte kunder, er nå blitt femte største aksjonær i NetCom. Den svenske storbanken har nemlig kjøpt opp ytterligere 295.000 aksjer, melder Dagens Næringsliv/nyhetsbyrået TDN Finans.

Morgan Stanley øker også
Det også kjent at Morgan Stanley (klientkonto) også har kjøpt opp ytterligere NetCom-aksjer. Morgan Stanley eier nå 885.328 aksjer i Gert Munthes selskap.

Annonse


Annonse


Annonse