Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Selvklebende» annonser

Nå er det slutt på å velge bort reklame på Internett ved å klikke seg over til en ny side. Den «selvklebende» annonsen vil ligge fast i et permanent vindu uansett hvor du beveger deg på nettet.

Helseorganisasjonen Physicians’ Online har utviklet en teknologi som gjør det mulig å la en annonse ligge på skjermen uansett hvor du beveger deg på nettet. Annonsen blir ikke borte når du beveger deg nedover siden, og den blir heller ikke dekket av en annen applikasjon når du klikker deg videre.

Med den nye teknologien har Physicians’ Online planer om å sende målrettede annonser til forslkjellige målgrupper innen helsesektoren i USA. Kanskje en ide for den norske legemiddelindustrien, nå når Hernes har satt opp IT på helsesektorens prioriteringsliste.