Annonse


Øker til 100 butikker

– Vi har i dag 75 forhandlere på landsbasis og dette skal økes til 100 i løpet av neste år. I tillegg vil vi fokusere mer på bedriftsmarkedet, sier Andersen

Satser aggressivt
– Vi har et stort antall bedriftskunder i dag, og i fremtiden vil vi sloss mer aggressivt for å ta enda større markedsandeler innen bedriftsmarkedet. Markedsføring og profilering er viktige tiltak for å nå dette målet. Klart Svar konkurrerer i dag mot kjeder som Mobildata, Telering, Nordialog og Telehusene, opplyser Andersen.

Totalleverandør
– Klart Svar må skille bedre mellom privat- og bedriftsmarkedet, vi ønsker å bli en totalleverandør for bedriftene, sier Andersen. Mobilkjedens hovedprodukt er NetCom GSM, men Klart Svar tilbyr også produkter og løsninger innen hussentraler, ISDN og tådløse telefoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse