Annonse


Øker til 100 butikker

– Vi har i dag 75 forhandlere på landsbasis og dette skal økes til 100 i løpet av neste år. I tillegg vil vi fokusere mer på bedriftsmarkedet, sier Andersen

Satser aggressivt
– Vi har et stort antall bedriftskunder i dag, og i fremtiden vil vi sloss mer aggressivt for å ta enda større markedsandeler innen bedriftsmarkedet. Markedsføring og profilering er viktige tiltak for å nå dette målet. Klart Svar konkurrerer i dag mot kjeder som Mobildata, Telering, Nordialog og Telehusene, opplyser Andersen.

Totalleverandør
– Klart Svar må skille bedre mellom privat- og bedriftsmarkedet, vi ønsker å bli en totalleverandør for bedriftene, sier Andersen. Mobilkjedens hovedprodukt er NetCom GSM, men Klart Svar tilbyr også produkter og løsninger innen hussentraler, ISDN og tådløse telefoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse