Annonse


Serbisk radio på nettet

Radio B92s web-sider finner du på adressen http://www.dds.nl/˜pressnow/. Her kan du lese nyheter, høre lydfiler med kommentarer og lese regjeringens brev som “begrunner” stengingen av radiostasjonen i Beograd. I følge Slobodan Milesovics samferdselsminister måtte radioen stenges fordi den ikke hadde lisens til å sende radioprogrammer. Det hører med til historien at radiostasjonen har sendt sine programmer gjennom den regjeringskontrollerte senderen de siste syv årene, uten at regjeringen tidligere har reagert, skriver internettavisen til Computer Sweden.

Den nye web-siten er opprettet av nederlandske PRESS NOW – en medieorganisasjon som ble opprettet under krigen i det tidligere Jugoslavia.

Internettaksjonen har allerede gitt resultater: Radio B92 er nå gjenåpnet.

Annonse


Annonse


Annonse