Annonse


Telenordia-samarbeid

På grunn av samarbeidet er Telenordia det første selskapet i Sverige som tilbyr integrerte faste mobiltjenester med to alternative mobiltelefonoperatører i vårt naboland.

Økt valgfrihet
Den nye tjenesten vil gi abonnentene økt valgfrihet og mindre kostnader for bedriftene som er tilsluttet Telenordia.
Med Telenordia Mobil Direkt kan svenske bedrifter nå øke tilgjengeligheten for sine ansatte, effektivisere anvendelsen av bedriftens telefoner, halvere telekostnadene og dessuten velge mellom to alternative produkttilbud for faste og mobile tjenester.

Ny privat nummerplan
Telenordia opplyser at de snart skal lansere en privat nummerplan som gjør det enklere å ringe mellom kontortelefoner og mobiltelefoner. Selskapet mener at det svenske bedriftsmarkedet kan spare mange penger på dette, samt at tilgjengeligheten til bedriftens ansatte øker.

Kommer til Norge?
– Telenordia Mobil Direkt skal sess som en plattform som gjør det mulig å fortsette å utvikle flere og mer avanserte integrerte tjenester i Sverige. Vi diskuterer nå muligheten for å utvikle lignende tjenester i resten av Norden og globalt i løpet av nærmeste fremtid, sier adm. direktør Daniel Johannesson i Telenordia.

Eies også av BT
For de som ikke vet det, kan Dagens Telecom opplyse at Telenordia AB er et ungt, svensk telekommunikasjonsselskap som eies av Telenor, Tele Danmark og British Telecom (BT).