Arkivfoto

Annonse


Informasjon for to mrd.

Arkivfoto– Dette er bare begynnelsen. Vi introduserer et komplett system nå, og lar kundene styre den videre utviklingen, sier Ivan Mulcahy administrerende direktør i Reuters Norden. 3000-systemet er blitt til i tett samarbeid med Reuters kunder, og de siste to årene har mer en 500 personer verden over har deltatt i utviklingen.

Flere funksjoner i et system
Reuters 3000, som det nye systemet heter, har integrert en rekke funksjoner i et og samme system. Som bruker kan du hente historisk og sanntidsinformasjon og kombinere disse med analyseverktøy og interaktiv kommunikasjon. Systemet er delt inn for tre grupperinger, penge- og valutamarkedet, aksjemarkedet og obligasjonsmarkedet.

Verdens største private intranett
Alle brukerne av Reuters 3000 er koblet til Reuters Web som ifølge Reuters, er verdens største private intranett. Web’en bygger på standard Internett-teknologi med Netscape Navigator og har et e-post system som er spesielt utformet for finansaktørers behov. Reuters Web skal være raskere og mer pålitelig enn Internett.

Vil vinne markedet
Reuters har satt seg som mål å bli den største informasjonsleverandøren til verdens finansforetak, og 3000-serien er en del av strategien for å nå dette målet. Hvis det stemmer at den store gevinsten i informasjonssamfunnet kommer på innholdssiden, har nok Reuters satset rett.

Annonse


Annonse


Annonse