Annonse


Ascom på sprit

– Reklame for alkoholholdige drikker er forbudt, og må ikke forekomme i reklame for andre produkter. Det betyr at både indirekte og direkte alkoholreklame er forbudt. Jeg har ikke sett annonsen, men uansett har vi som politikk å ikke uttale oss om slike annonser før vi har vært i kontakt med annonsøren, sier kontorsjef Hanne Huser i Rusmiddeldirektoratets kontrollseksjon.

Bare Cola?
– Vi har foreløpig fått få kommentarer om glasset, men ved eventuelle reaksjoner har vi oppnådd det vi vil, nemlig å skape oppmerksomhet. Reklamen er ment som en profilering for å fortelle at Ascom kommer med en ny, egenutviklet mobiltelefon, og som en profilering av navnet vårt. Innholdet i glasset er utvannet Coca-Cola med isbiter, sier salgssjef Jan Røsholm i Ascom til Dagens Telecom.

Så spørs det om myndighetene godtar at det er Cola og ikke whisky, i glasset som ved første øyekast er annonsens sterkeste argument.

Annonse


Annonse


Annonse