Trond Heggelund

Annonse


Knalloverskudd?

Trond HeggelundDagens Telecom har tidligere skrevet at konsernets foreløpige tall viser en omsetning på 395 milliarder kroner. Resultatet er beregnet til 10,1 milliarder kroner etter skatt, en økning på 20 prosent fra forrige regnskapsår. Veksten kommer særlig innenfor områdene kommunikasjon og data.

Sterk norsk telekomvekst
Siemens AS i Norge er litt tregere og fremlegger de norske regnskapstallene 17. desember i Oslo.
Norske Siemens har også hatt en betydelig vekst i siste regnskapsår. Selskapet har hatt en moderat vekst i innenlandsmarkedet og en meget sterk vekst på eksportmarkedet. Veksten vært spesielt stor innen telekom og offshore, har informasjonsdirektør Arne Nesheim tidligere opplyst til Dagens Telecom.

Hitech-satsing
Det er grunn til å tro at det går svært så godt for Siemens´ satsing på hitech-området ettersom dette er tilleggstema når selskapet presenterer de norske regnskapstallene.

Annonse