Annonse


Hydro velger SAP R/3

Innføringen av det nye IT-systemet er en del av en større omorganisering for å kutte kostnader og effektivisere Hydro Aluminium.

Beløpet hemmelig
– Hydro ønsker ikke å gå ut med hvor stor verdi avtelen har, og vi velger å være trofast mot vår oppdragsgiver, sier Gry Rode Nordhus i IBMs informasjonsavdeling til Dagens Telecom.I følge Dagens Næringsliv er kontrakten verdt flere titalls millioner kroner.

Skal hjelpe Hydro
IBM skal stå for implementering av programvare, prosjektledelse, konsulenttjenester og kompetanseoverføring til Hydros eget personell.

Setter bort driften
Programvareløsningen inneholder moduler for økonomi, logistikk, produksjonsplanlegging, salg/distribusjon, vedlikehold og lønn/personal. Neste skritt i Hydros effektivisering er å innhente anbud for å sette bort driften av systemet.