Hopp til navigasjon Hopp til innhold

For full oversikt

Visual Assuranse er programvaren som skal sikre bedriftslederne full kontroll over hva som skjer i deres egen bedrift. Verktøyet har allerede blitt brukt noen år i USA, og er nå innført til Sverige.

Tanken er at ansatte på alle nivåer i bedriften skal være med å identifisere bedriftens styrker og svakheter. Visual Assurance tilbyr beslutningstakerne enkle diagram som gjør det mulig å analysere dataene på en effektiv måte. Slik skal det blant annet bli enklere å oppdage forsøk på svindel.

Det er revisjonsfirmaet Deloitte & Touche som har innført programvaren til Sverige. Ifølge Anders Hellström, Autorisert Revisor i firmaet, vil denne varen ønskes velkommen både av bedrifter og banker.

–Viktig kunnskap kan føres ut til mange personer i organisasjonen samtidig og kostnadene ved forskjellige kontrollsystemer minsker, sier Hellström.