Annonse


Protest mot Telenor

Nei til Monopol, Nei til maktmisbruk, Nei til utnyttelse, Nei til økte priser, Nei til dårlig service, Nei til Telenor – dette er bare litt av den nye grasrotaksjonens fyndige neiliste mot Tormod Hermansen selskap.

5.214 besøkende
Da Dagens Telecom besøkte sidene tirsdag ettermiddag hadde det vært 5.214 oppslag på protestaksjonens hjemmeside. Denne finner du på http://telenor.er.ikke.no/

Hanseid står bak
Bak aksjonen står Sandefjordgutten Sjur Olaf Hanseid Bendiksen (17), som også har designet og er ansvarlig for protestaksjonens hjemmesider. Han er dessuten bakmannen for «The Norwegian WebDesign Society».

Homelien rider igjen
Interessant er det også at gründer og daglig leder Øystein Homelien i internettleverandøren Powertech støtter aksjonen. Homelien vil tape mange penger dersom Telenors priser blir innført 1. januar.
Sysedata og Internett Brukernes Interesseorganisasjon støtter også aksjonen.

Annonse


«De tyner oss»
– Så har det skjedd igjen ! Staten tyner de stakkars pengene våre ut på enda et tåpelig prosjekt. Sette prisene ned – gratis lokaltakst – de skryter og de skryter, men hva blir det til? 83 prosent mer å betale vil Telenors “gratis” lokaltakst koste oss. Merkelig å kalle dette gratis? Uansett vil dette tilsvare en økning på rundt fire kroner mer i timen i lokaltakst. De andre prisene vil synke mer – men hvem er det som sitter timevis i telefonsamtaler med folk i den andre enden av landet? Hvorfor gir man ikke et tilbud til de av brukeren som virkelig ringer mye? Slik som oss Internettbrukere?, skriver Hanseid Bendiksen på protestsidene.

Taper Telenor?
Hanseid Bendiksen mener at Telenor taper på å høyne prisene: Mange av internettbrukerene sliter nok med en for høy telefonregningen fra før om den ikke skal øke med 83 prosent mer!