Annonse


Litt mer håp for NetCom?

Det er bare en uke siden et annet av de tradisjonsrike Wall Street-firmaene, Carnegie, dømte NetCom-askjen ned og ut. Derfor må det være en viss trøst at J.P. Morgan kommer til en annen konklusjon – selv om heller ikke Morgan mener at NetCom-aksjen på kort tid går til topps.

Øker til 63 kroner?
– Vi regner med at NetCom er noenlunde riktig verdisatt på dagens nivå, i følge vår cash-flow-analyse, sier Morgan, som imidlertid regner med at aksjen i løpet av de neste tolv månedene bør ligge på omlag 63 kroner.

57 kroner mandag
Aksjekursen var mandag 57 kroner, mens aksjen ble notert til mer enn 90 kroner like etter at selskapet ble børsnotert i vår.

Gode vekstmuligheter
– Vi regner med at vekstmulighetene i det norske (mobil)markedet fortsatt er gode, til tross for dagens høye penetrasjon, sier J.P. Morgan i analysen.

Annonse


Annonse


Annonse