Annonse


Helsekanal på nettet

PointCast lanserer en egen kanal som skal inneholde informasjon om helse.

PointCast begynte å sende nyheter over Internett i februar. Nå har selskapet to millioner registrerte brukere. Selskapet er reklamefinansiert, og det koster nå omlag 350 000 norske kroner å ha en annonse på PointCasts hjemmeside i en måned.

Kanalen skal inneholde jevnlig oppdatert informasjon om helse, pollenvarsler og varsler om forurensning.

Informasjon som sendes på nettet er blitt mer omfattende. PointCast ligger fremst blant nyhetsleverandørene med sin tjeneste. I forrige måned lanserte de en tjeneste med nyheter beregnet for næringslivet. Denne tjenesten blir ikke allment tilgjengelig, men sendes til bedrifter, som legger nyhetene ut på sitt eget nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse