Annonse


Glede over nye takster

Med de nye Telenor-prisene dekker PowerTech fra 1. Januar 1997 ca.2,8 millioner mennesker med lokaltakst. PowerTech har satset på bedriftsmarkedet siden november 1995 og vil fortsette med dette fremover i 1997.

De nye takstene innebærer at det vil bli noe dyrere for den enkelte bruker å være på Internett, men samtidig betyr det at brukerne vil kunne velge mellom flere leverandører. PowerTech vil være en av disse leverandørene. Med en snau tredobling av markedspotensialet fra rundt 1 million mennesker til 2,8 millioner, forventer vi økning av kundemassen, sier Prydz.

PowerTech ønsker ikke gå i samme fellen som andre leverandører har gjort. – Vi ønsker å levere en funksjonell tjeneste for alle uten å undergrave den allerede høye kvaliteten. Vi har mye ekstrakapasitet i vårt landsdekkende nett, men vil ikke tillate en eksplosjonsartet utvikling som kan true med å sprenge kapasiteten. Vi vil utvide nettet i forkant av kundetilgangen i henhold til brukermassen samt trafikken på nettet. Det er viktig for oss at kundene hele tiden får levert en tjeneste med høy kvalitet, heter det i en pressemelding fra PowerTech.

Annonse