Annonse


Fikk Kina-kontrakt

Det norske utstyret skal produseres ved Ericssons fabrikk i Arendal. Utstyret skal teste nett-trafikken og bidra til å heve kvaliteten. Det er ventet at Ericsson-kotrakten vil føre til at tele-fremkommeligheten i Kina økes.

Leveres i februar
Leveransen av NEAT-systemet (Network Evaluation and Test System) vil finne sted i februar neste år.I første omgang skal teletrafikken i provinshovedstaden Fuzhou testes.

Kontraktsutvidelse?
Ericsson mener det er store muligheter for utvidelse av kontrakten. Selskapet har tidligere levert samme system til blant annet teleadministrasjonen i Beijing.

Norsk leder i Kina
Ivar Lunde fra Ericsson i Norge leder Ericsson-konsernets salgskontor i Fujian-provinsen med 34 millioner innbyggere. Lunde ble utnevnt til leder for salgskontoret da det ble etablert i fjor. Kontrakten om NEAT-leveransen ble vunnet i et nært samarbeid mellom salgskontoret og Ericssons norske eksportenhet.

Annonse


Annonse


Annonse