Annonse


Gjennombrudd for Frontec

– Samarbeidsavtalen med A/S EDB er et definitivt gjennombrudd for Frontec på det norske markedet, sier administrerende direktør Ole Kr. Sørlie i Frontec Norge A/S. Frontec Norge er et heleid datterselskap av Nordens største EDI-selskap, svenske Frontec AB.
Det norske underbruket er bare åtte måneder gammelt, men har allerede dratt i land flere lukrative kontrakter med selskaper som Nestlé Norge, Peterson-gruppen, Sogn og Fjordane fylkeskommune, møbelfabrikanten Ekornes, grønnsaksbedriften Bama og Stavanger Energi.
Samarbeidet med A/S EDB innebærer at de vil benytte Frontecs produkt AMTrix som sin servicebyråløsning. I tillegg kommer A/S EDB inn på partnersiden og vil dermed kunne tilby AMTrix til sluttbruker, opplyser Sørlie.
Foruten elektronisk meldingsutveksling – for eksempel mellom handelspartnere – egner AMTrix seg godt for rask informasjonsutveksling internt i et konsern. Informasjon kan overføres fra en applikasjon til en annen, og bæretjenesten kan være intranett, Internett eller andre mer tradisjonelle bæretjenester.

Annonse