Annonse


DVD forsinkes

DVD er den nye standarden for lagring på CD-rom. Lagringsmulighetene mangedobles. Det er mulig å lagre et lite bibliotek av videofilmer på en CD. Dette har ført til engstelse hos mange av selskapene som skal levere innholdet, og de har krevd sikkerhet mot piratkopiering. Disse forhandlingen trakk ut og det ble ikke enighet før i oktober.

De første DVD-maskinene ble introdusert 1. november i Japan av Toshiba og Matsushita.
I følge representanter for Toshiba vil det være omlag 40 titler på markedet ved årsskiftet, og de vil derfor vente med å introdusere maskinene på det internasjonale markedet til utvalget av program er blitt bedre.

Sony har tidligere varslet at de vil vente med å sende ut maskiner før til våren. Årsaken skal også være misnøyen med det manglende programtilbudet.

Nå varsler også Matsushita at det ikke kommer til å levere maskiner før utpå nyåret.(Reuters)

Annonse


Annonse


Annonse