Annonse


Brother med nye skrivere

Brother var tidligere kjent som leverandør av skrivemaskiner og har de siste årene vært ledende innenfor telefax-maskiner og såkalte multifunksjonsmaskiner – som er nærmest “Hjemmekontor i en pakke”. Firmaet har også levert et begrenset utvalg av laserskrivere med høy kvalitet og pris som har stått i forhold.

Nå lanserer selskapet tre laserskrivere for hjemme- og kontorbruk. Prisen er lav for en laser, nder 3.000 kroner for den billigste – uten moms.

Salgsdirektør Kjetil Eriksen i Brother Norge håper at han har en serie laserskrivere som for alvor skal feste grepet på markedet. – Små modeller, men kraftige av ytelse, lover direktør Eriksen.

Ytelsene for maskinene i HL 700-serien er minimum 600 x 600 dpi og 6 – 16 siders utskrift i minuttet.

To av modellene i serien ble kåret til “Editors Choice” i PC-magazines internasjonale november-utgave. Der heter det blant annet: Brother HL 720 & HL 730 er enkle å benytte og rimelige i bruk, og de tilbyr solid ytelse til attraktiv pris.

Annonse