Smart-modem

Annonse


Edderkopp på kontoret

Smart-modem– SpiderMan er et intelligent modem beregnet for mindre bedrifter og hjemmekontorer, sier Lena Evander i Trio Information Systems til Dagens Telecom. Modemet fungerer som en lagringsenhet for data og beskjeder du mottar når PCen din er slått av, det er også mulig å tilkoble en spenningsregulator som starter og stenger av faksen for utskrifter når du ikke er tilstede. Sikkerheten ivaretas med en Firewall-funksjon.

Starter automatisk
SpiderMan skiller de innkommende samtalene fra hverandre slik at telefonsvareren startes hvis det er en telefonsamtale og faksen startes hvis det er en faksmelding. Du kan velge om faksmeldingen skal skrives ut eller lagres, slik at du i ettertid avgjør hva som skal skrives ut. Lagringsenheten er på en megabyte RAM, som tilsvarer 20 fakssider, og kan bygges ut til fire eller seksten megabyte RAM etter hvilke behov du har.
– Det forrige utgaven av SpiderMan har solgt godt i Sveits og Tyskland, vi har stor tro på dette produktet for markedet i Norge og Sverige sier Evander. Forventet utsalgspris er 3.150 norske kroner, og det er vel ikke så alt for dyrt for en programmerbar sekretær.