Annonse


Skandinavisk messe

Messen tar for seg nettverk og tele-, data- og radiokommunikasjon, det blir holdt en rekke parallelle foredrag innen disse områdene. I tillegg arrangeres Linje/nett, en messe i messen som tar for seg telesignaler og kraftnett.

Fremtidsvisjonene ivaretas med et eget Innovasjonstorg, hvor du finner utstillere i forkant av den teknologiske utviklingen.

Intranett er et annet tema som har fått eget torg, de har til og med en egen Intranettpub… Vi bare nevner at en ølfestival starter den 23. januar på samme sted.

Telia vil selvfølgelig være på messen med forskjellige eksempler på bruk av ny teknologi, som videokonferanser og hjemmekontor. Andre kjendiser som vil være til stede er Sun Microsystems med Java, den nye nettverks PCen (NC). Det blir egne Java-stasjoner på torget for besøkende med surfe-abstinenser.

Mer informasjon finnes på «http://www.swefair.se/telecom/».

Annonse