Annonse


En million bruker SCbus

Over en million telefon- og fakslinjer er nå knyttet til systemer for datatelefoni (DT) som benytter SCbus standarden. Dette gjør SCbus til den mest brukte standarden i industrien for datatelefoni. SCbus er definert i Signal Computing System Architecture (SCSA), en standard for maskinvare og programvare innen datatelefoni.

Tre ganger større
Mer enn tre fjerdedeler av industriens ledende verktøy for bygging av avanserte stemmeapplikasjoner støtter SCbus, noe som er nesten tre ganger mer enn noen annen buss. Det er det amerikanske bladet Computer Telephony som skriver dette med grunnlag i en markedsundersøkelse.
Siden SCbus ble godkjent av det amerikanske standardiseringsinstituttet (ANSI) i 1994 er feiltoleransen økt og båndbredden utvidet til 4096 tidsluker. SCbus brukes blant annet i call center svitsjer, trådløse tjenester, dataoverføringsutstyr, automatisk talegjenkjenning, tekst til tale og mange andre datatelefonitjenester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse