Annonse


Compaq overrasket

– Responsen på produktet er veldig sterk, sier Pfeiffer. – Vi hadde planlagtå selge et visst volum og vi jobber for å øke produksjonen. Etterspørselener sterkere enn ventet.

Under juletreet?
Compaq’s håndholdte maskin kom på markedet tidligere i uken. Den veier ethalvt kilo, og kan kommunisere med en vanlig PC. Maskinen ble introdusertpå datamessen Comdex i Las Vegas, og ser ut til å bli en populær julegave.
– Det er derfor vi skulle ønske at vi hadde mange flere av dem, sier Pfeiffer.
Lanseringen av en håndholdt PC går langt bedre enn det gikk for Apple da Macintosh-produsenten forsøkte seg på dette markedet. Da Apple lanserte sin Newton, som var den første datamaskin som kom i lommeformat, gikk lufta raskt ut av ballongen, til tross for sterkreklamestøtte.

Annonse