Annonse


Office 97 lanseres

– Office 97 er den viktigste utgaven hittil, sa Microsofts Bill Gates under presentasjonen i Las Vegas på softwaremessen Comdex.

– Vi har brukt nesten tre år på å utvikle den, og det er brukt 25 000 timer med brukertester for å gi programpakken de muligheter som kundene har bedt om.

Pakken bringer til brukerne fordelen av å kunne bruke Internett, samtidig som Office 97 nyter godt av den pågående forskningen som pågår når det gjelder språk, grensesnitt og utviklingen av programvare.

Office 97 inkluderer nye versjoner av Word, Excel, PowerPoint og Access. Ett nytt medlem av familien har dukket opp: Microsoft Outlook, som skal være krumtappen for kommunikasjon på skjermen. Her er følgende integrert: E-mail, dagsoversikt, adresser, gjøremål og tilgang til dokumenter.

Annonse


Flere versjoner
Microsoft har laget flere pakker av programmsuiten, som er rettet mot forskjellige deler av markedet. For standardutgaven vil en oppgradering i USA koste 209 dollar, 249 dersom det er en konkurrentoppgradering og 499 dollar for nye brukere.
Standardpakken ventes i handelen i januar. Utviklerpakken i mars.

Microsoft Office 97 kommer i standard utgave med følgende program: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Internett Explorer, Camcorder (for å ta opp filmer og distribuere dem) og Microsoft Photo Editor.

I den såkalte Professional-utgaven følger også Access og Microsoft Bokshelf med.

Programpakken beregnet for mindre bedrifter har følgende innhold:
Word, Excel, Publisher, Outlook, Automap, Small business Financial Manager, Internett Explorer, Camcorder (for å ta opp filmer og distribuere dem) og Microsoft Photo Editor.

Pakken for programutviklere inneholder CD’en som følger med Professional. I tillegg kommer utviklingsverktøy og dokumentasjon og kode.

Annonse


Annonse


Annonse