Annonse


Trønder-tele i Korea

Avtalen består i at Kvatro bidrar med verktøysettet CHIPSY for utvikling og vedlikehold av sanntid systemer. Chipsy er blent annet basert på ITU standard-språket CHILL, som benyttes i dagens ETRI-løsninger. Kvatro vil utvikle et CHIPSEY-grensesnitt mot disse løsningene. Hoveddelen av arbeidet vil bestå i å lage teste- og feilfinningsverktøy på både verts- og målmaskiner for distribuerte sanntids telesystemer. Resultatet av samarbeidet vil dessuten utnyttes i utviklingen av et nytt koreansk ATM svitsjesystem.

Den felles programvareplattformen vil bli tilbudt flere store koreanske produsenter. Dermed vil avtalen sette Kvatro i kontakt med konsern som Samsung, LG, Daewoo og Korea Telecom.

Ifølge Dagens Næringsliv skal avtalen være verdt sju millioner kroner de neste to årene.

Annonse


Annonse


Annonse