Annonse


Tandem støtter Oracle

Sammen med Oracle og Compaq har Tandem arbeidet med testing og optimalisering av kombinasjonen ServerNet og Windows NT-servere med databaseprogramvaren for Oracle7 Paralell Server (OPS). ServerNet-teknologien sørger for rask overføring av data mellom servere i klyngesystemer. Det er meningen at løsningen skal møte industriens økende behov for servertilgjengelighet og justerbare systemer.

Tandem har også lansert fire nye NT-baserte servere som skal ha de samme egenskapene som de store Tandem-maskinene. Dette er de første NT-severne med Pentium Pro-prosessorer fra Intel. Frem til Microsofts klyngeprogramvare Wolfpack er klar, vil serverne kjøre Tandems Clustering Availability Software (CAS). I følge en pressemelding fra Tandem skal NT-serverne kjøre transaksjonsbaserte Internett- og intranett-tjenester i den nye infrastrukturen på nettet.

Annonse