Annonse


Rått spill

Erik Gløersen som grunnla og eide 35 prosent av spillprodusenten FunCom sitter nå igjen med bare 0.31 prosents eierandel.
Det frekke kuppet ble gjennomført ved opprettelse av et nytt selskap som fikk overført aksjene fra FunComs virksomheter i Oslo og Dublin, melder Finansavisen i dag. De nye eierne kjøpte så 99,11 prosent av det nye selskapet FunCom BV for bare fire millioner kroner.

FunCom ble verdsatt til bare 35.600 kroner, noe som virker latterlig med tanke på firmaets kontrakter med spillgiganter som Nintendo, Sega og Disney.
Nå går de nye eierne med planer om børsnotering på Nasdaq, og administrerende direktør Sigurd Rinde vil derfor ikke indikere verdien på selskapet. Erik Gløersen har satt advokat på saken, han vil nok ikke la FunCom slippe lett unna med kuppet.

Annonse


Annonse


Annonse