Annonse


Origo satser på innhold

Men det er mulig en del av index-tjenestene vil bli løftet over i Scandinavia Online a.s.
– Vi vil sammen med Schibsted vurdere satsingen i Origo. Det er gitt at både Telenor og Schibsted blir med i det nye selskapet som skal dannes. Men det kan også hende vi bestemmer oss for å innvitere med andre innholdspartnere, sier Peter Pay. Høyst sannsynlig blir dermed ikke Telenor største aksjonær i det nye Origo-selskapet, og om det blir flere enn Schibsted med på lasset vil være av de vurderingene de to selskapene skal gjøre framover mot nyttår.

Etter det vi nå har grunn til å tro er ikke Hjemmet Mortensen en aktuell partner i det nye Origo-selskapet. Forlaget vil høyst sannsynlig komme med en direkte konkurrende satsing på Internett. Deres omfattende søking etter WEB-personell tyder iallfall på det.

Annonse


Annonse


Annonse