Annonse


15000 kunder på 17 dager

Netcom Systems er eierselskapet til alle Kinneviks teleselskaper. De eier Tele2 i Sverige, Tele 3 i Norge og 25 prosent av aksjene i NetCom. I Danmark markedsfører de seg under Tele2-navnet, men bruker utad også Netcom Systems.
Det danske telemarkedet ble fullstendig liberalisert i sommer. Netcom Systems har der investert nær 100 millioner kroner og får altså ganske øyeblikkelig betalt for det. Erfaringene nye operatører nå gjør i Danmark er den beste grademåler på hva som vil skje når Norge blir liberalisert 1. januar 1998. Netcom Systems har som kjent satset småpenger i Tele3 i Norge så langt om vi sammenlikner med den danske satsingen. Vi vil nok se en helt annen innsats også her hjemme når liberaliseringsdatoen nærmer seg.

Annonse


Annonse


Annonse