Annonse


Server alt

APEX-Multimedia Multipoint Server (MMS) fra General DataComm gjør det mulig å overføre alle typer applikasjoner samlet. Serveren kan overføre data av forskjellig kvalitet og bit-mengde i samme operasjon. APEX-MMS er markedets første server av denne typen, heter det i en pressemelding fra General DataComm.-Multimediatjenester krever flerpunkts samband, men hittil har dagens områdenettverk bare virket fra et punkt til et annet, eller fra et punkt til flere, sier leder i GDC Europa Peter Hauser. Nå kan opp til 16 konferanser gjennomføres samtidig, fordi APEX-MMS kombinerer strømmen av lyd, bilde og data fra opptil 32 forskjellige kilder. Serveren kontrolleres via et grafisk brukergrensesnitt kalt «Multimedia One», hvor hver bruker kan planlegge og kontrollere sine konferanser.

Annonse