Annonse


Compiser på GSM

Comviq er en av tre operatører til GSM-nettet i Sverige. Konkurransen mellom operatørene er beinhard.

Comviqs Compis abonnement retter seg direkte rettet mot ungdomsgrupper. Tilbudet er gunstig dersom flere i samme ungdomsgjeng melder seg inn.

I annonsemateriale vi sitter med er et foreslått bruksområde at ungdommen bruker mobiltelefonen til samtale – mens de bruker fastlinje til å surfe på Internett. Det er dermed mulig å diskutere innholdet på nettet pr. distanse.

Prisnivået for spesialtilbud er lavere enn hva vi har sett fra GSM-operatørene i Norge, om telefonen brukes til riktig tid av døgnet. Comviqs prisliste er enda mer differensiert enn hos de norske operatørene.

Annonse


Faste avgifter for Compis-abonnentene er på 1,65 kr pr. døgn. Bruk av denne typen abonnement er kostbart på dagtid. Om telefonen brukes på sen kveld og natt er samtaleprisen mot det øvrige telenettet på en krone pr. minutt.

Det som appellerer til ungdomsgrupper er utvilsomt at samtaler mellom telefoner med Compis-abonnement er gratis i helgene og på natten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse