Annonse


Uavhengig operativsystem

Selskapet hevder at programmet skal sørge for at dokumenter kan overføres fra en plattform til en annen uten at formateringer endres.

Alle typer data
Programmene skal fungere under operativsystemet, men uavhengig av det.Operativsystemet sørger for de viktigste funksjonene i datamaskinen.
Selskapets -Anysoft – hevder at deres program kan behandle tekst, regneark, bilder, video og andre former for data, og at alle data kan flyttes mellom forskjellige program uten at kvaliteten endres.
– En av de viktigste nye teknologiene jeg har sett på fem år, sier analytikeren Tim Bajarin, som leder konsulentfirmaet Creative Strategies, som er basert i San Jose i California. – Det Anysoft har gjort er å flytte programmenes brukbarhet forbi tvungne X-86 omgivelser. Bajarin sikter til kombinasjon programvare fra Windows og prosessorer fra Intel.

IBM og stormaskiner
En talsmann for selskapet sier at de har hatt samtaler med halvparten av de uavhengige programvareselskapene. Også IBM, som kan være interessert i å bruke programmet til å hente data fra eldre stormaskiner.
Anysofts program fungerer i dag med program som kjøres under Microsoft Windows. – Vi arbeider med å få programmene til å fungere sammen med Mac, OS2 og det Unix-baserte X/ Windows, sa en talsmann for selskapet.

Skjerm-løsning
Selskapets stifter, Illiah Poreh, sier at selskapets programmerere er håndplukket fra eliten av ansatte og studenter blant de beste universiteten i Israel. Selskapet holder til i USA. Og har finansiell støtte fra Israels største bank.
Det har vært flere mislykkete forsøk på å sette industristandarder de siste årene. Men disse har strandet på grunn av rivalisering mellom forskjellige programvareselskap.
Anysoft tar utgangspunkt i at omtrent det eneste informasjonen de forskjellige operativsystemene behandler likt er det som vises på monitoren.- Skjermen er den eneste standarden som alle bruker, sier selskapets stifter Poreh.Kilde: Reuters