Annonse


PC-telefonen er her

Sammen med Telenor Forskning og Utvikling har Tell AS utviklet den nye PC-telefonen WinPhone. Med den nye telefonen får du elektronisk telefonsvarer, mulighet for å sende tekstmeldinger, betaling av telegiro og høyttalende telefon.

I tillegg blir det enklere å bruke tjenester som telekonferanser, tilbakeringing og viderekobling.
Det er ikke nødvendig med modem eller digitalt telefonapparat, et PC-kort og kobling av en vanlig telefonlinje via PC’en er alt som skal til for å få et effektivt kommunikasjonsverktøy. Som navnet sier er programvaren Windowsbasert, og dermed enkel i bruk for de som kjenner Windows.

Programpakken kan i følge produsenten tilpasses til den enkeltes behov og er beregnet både for privat- og bedriftsmarkedet. I kampanjeperioden vil prisen for telefonen ligge under 1000 kroner.