Annonse


Intel og Microsoft

De første resultatene fra Intel og Microsofts samarbeid om standarder for video, tale og dataoverføring over Internett er nå tilgjengelig.

Samarbeidet har resultert i at brukere av NetMeeting 2.0 fra Microsoft kan kommunisere med brukere av Internet Phone fra Intel. Programmene er ikke ferdig utviklet enda, så brukerne må foreløpig nøye seg med testversjoner av dårligere kvalitet.

Dette er visstnok første gang brukere av to forskjellige applikasjoner for Internett-telefoni kan kommunisere like enkelt som om det var samme applikasjon. NetMeeting 2.0 er gratis tilgjengelig fra Microsofts Web-site.
NetMeeting 2.0 bygger på Netmeeting som ga muligheter for direkte utveksling av data mellom to brukere på Internett ved bruk av standardbaserte datakonferanser. Den nye versjonen har støtte for lydstandarden ITU H.323 fra International Telecommunications Union.

Annonse