Annonse


Syjunta hippest

Interessen for data og Internett har til nå mest vært forbeholdt menn. Nå viser flere undersøkelser at nettet blir befolket av datainteresserte hjemmefruer som er over 45 år.

Enorm interesse
– Vi startet Husquarnas Symaskiners hjemmeside i januar mest på skøy. Men interessen har eksplodert. I august og september var det nærmere 300.000 mennesker som besøkte hjemmesiden, sier teknisk sjef Kjell Andersson i Husqvarna Symaskiner.

Eldre damer
– Flere enn det vi hadde håpet drømt om har koblet seg opp mot vårt sted i Cyberspace. Våre kunder er som regel en dame på 45+. Hun har som regel en datakunnskap som vi tidligere ikke hadde aning om, påpeker Anderson.

Klar sammenheng
Anderson sier at datakunnskapen kan ha sammenheng med at mange av de moderne symaskinene faktisk inneholder avanserte datamoduler.