Annonse


3Com har kjøpt Onstream

3Com betalte tilsammen 258 millioner dollar for OnStream, en pris som i følge analytikerne nok er for høy, samtidig som selskapet i tillegg tar ekstraordinære kostnader på 7 millioner for transaksjonen.
På den annen side var det nødvendig for 3Com å skaffe seg kompetanse innen de områdene OnStream er gode på. Selskapet blir nå en ny divisjon, kalt Broadband Access division, en del av Wide Area Networks Operations.
Og Onstreams teknologi blir nesten fra dag 1 en del av 3Coms AccessBuider famlie av remote-aksess, bedriftsnett-aksess og bredbåndprodukter. Produktene er først og fremst tilpasset bedriftsmarkedet for ATM, samt Internett aksesstilbydere. Med dette oppkjøpet i havn kan 3Com fortsatt trygt hevde at selskapet er nr. 2 i nettverksmarkedet, bak Cisco men stadig lenger foran Bay Networks.