Annonse


Erter Microsoft

– Det tåpeligste konseptet på planeten, karakteriserte Sun’s Scott McNeally Microsoft og Intels varslede samarbeid om en billigere PC – en såkalt NetPC.
Sun Microsystems styreformann CEO Scott McNealy sparket i gang Oracles konferanse for utviklere i San Francisco tidligere denne uken.Han startet med å hylle NC’en og gjøre narr av Microsofts forsøk på å komme på banen.- Enten har du diskettstasjon, CD og Microsofts operativsystem, eller så har du det ikke. Det ene er mye administrasjon og det andre er null administrasjon.

Sun demonstrerte tre nye program som bygger på programmeringsspråket Java. Oracle vil ha med programmene i neste pakke av Interoffice med kodenavnet HatTrick.
Hat Trick følger med operativsystemet på NC’ene. Dokumenter laget i programmet er kodet i HTML og kan hentes inn i enhver browser. Programmet tar opp mindre enn 2 mb. ram, og består av regneark, tekstbehandler og presentasjonsprogram. Programmene ventes ut til kundene før andre kvartal neste år.(Reuter)

Annonse


Annonse


Annonse