Annonse


President på fiberoptikk

NBC vil overføre valgstemningen på direkten fra president Clintons hjemby Little Rock i Arkansas
NBS Nightly News dropper milevis med gammeldags koaks- kabel, og satser på at fiberoptikk vil frakte signalene mellom de forskjellige fjernsynsteam og sendesteder i Little Rock.
– Da president Clinton undertegnet den nye loven om telekommunikasjon tidligere i år ga han grønt lys for konkurranse på det lokale markedet, og det har stimulert investeringer i avansert elektronisk infrastruktur, – av samme type som vi satte opp i Little Rock for et par måneder siden, og som nå vokser frem i hele USA, sier Richard A. Kozak, som er president i ACSI – selskapet som har lagt opp kablene som NBC vil sende via, sammen med det lokale fjernsynsselskapet KARK-TV.

Annonse


Annonse


Annonse