Annonse


Internett-rotter

Rottene i Silicon Valley er tydeligvis gått lei av kantineavfallet, og har i stedet funnet seg et interessant kosttilskudd. Dyrene forsynte seg nylig grådig av silisium-dalens ikke ubetydelige mengder kabler. Der er uvisst om de glupske dyrene gjennom dette kabelforsøket prøvde å holde kontakt med sine eventuelle italienske røtter etter at mengden spaghettiavfall fra kantinen er minimert.

Strømbrudd
San Francisco Examiner melder at rottene gnagde over kabler som leder til en bryter ved Stanford University. Dermed gikk strømmen ved universitetet. Det førte igjen til at selskapet BBN Corp, som mange av de store datafirmaene i Silicon Valley bruker som Internett-sentral, mistet kontakten med sin server som er plassert ved nettopp Stanford-universitetet.
BBN hadde batteri backup, men ikke nok til å dekke hele behovet. Dermed var kaoset et faktum. Apple var av de heldigste. Deres backup-system gjorde at deres kunder iallfall kunne nå frem til web-sidene.

Annonse