Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Eurokontrakt til Ericsson

Ericsson har tegnet en rammeavtale med Europaparlamentet om leveranse og installasjon av hussentraler av typen Concono. Ingen av partene vil opplyse hvor mye avtalen er verdt.

Første etappe av leveransen skjer i 1996 og 1997 og består av 20.000 linjer (Concono MD110) som skal installeres i Brüssel, Strasbourg og Luxembourg. Rammeavtalen blir imidlertid trolig utvidet til også å dekke institusjonenes samlede behov på 100.000 linjer fram til år 2003. Hussentralene skal plasseres i et privat ISDN-nett via en optisk fiberring med en kapasitet på 100 Mb/s. Et integrert stemmepostsystem (Voice 250-i) inngår også i løsningen, mens nettovervåkningen tas hånd om av Ericssons egetutviklede system Dynamic Network Administration (basert på Microsofts Windows NT og SQL-server).

Stikkord: Mobil