Annonse


Fra Intel til Bay

David L. House erstatter dermed Andy Ludwick som CEO og Paul Severino som styreformann og president. Paul Severino vil fortsette i selskapet, men nå som vanlig direktør. Dermed er den ene av de to tidligere toppsjefene helt ute og den andre degardert så det holder. Årsakene er utvilsomt svake økonomiske resultater i Bay i det siste og problemer med å få fokus på rutervirksomheten til tidligere Wellfleet. Det er ingen tvil om at Cisco på spesielt store rutere totalt har slått de gamle Wellfleet-produktene ute på markedet.David House er en av entrepenørene bak Intels fenomenale suksess og har innhatt en lang rekke toppstillinger i Intel. De to selskapene skulle ha god grunn til å kjenne hverandre godt. De har hovedkvarter omlag 150 meter fra hverandre i Santa Clara i Silicon Valley.

Annonse