Annonse


Web-basert nettstyring

NetDirector@Web er en samling applikasjoner som skal gjøre det mulig å styre nettverket fra en Web-leser, slik at styring av intranettet blir like enkelt som å “surfe på nettet”, sier UB Networks når de nå lanserer den Web-baserte versjonen av NetDirector-familien.

– NetDirector@Web går lengre enn de statiske HTML-sidene som gjerne tilbys fra andre leverandører, sier Steve Brigden i UB Networks.

– Vi har basert oss på Java Applets som vil vise endringer i nettverkets status etterhvert som de skjer, uten at kunden må laste inn igjen sine web-sider for å få oppdatert skjermbildet. Man skal problemfritt kunne administrere sitt UB GeoLAN nettverk fra overalt i verden, via standard Web-lesere. Og produktet har også innebygde sikkerhetsmekanismer basert på Java og EMPower , sier Brigden
Hvis man får problemer underveis, vil man også automatisk kunne søke hjelp via UB Networks hjemmeside.