Annonse


Sikker Internett-handel

Open Market er en ledende leverandør av programvare for elektronisk handel på Internett. Logica, – som også opererer i Norden gjennom sitt kontor i Solna i Sverige, arbeider med å utvikle kundetilpassede systemer for telekommunikasjon, transport og handel. Gjennom dette samarbeidet ønsker de to selskapene å tilby løsninger for sikker handel på Internett og Intranett.
– Handel på Internett spås en eksplosjonsartet vekst. Gjennom dette samarbeidet vil våre nordiske kunder kunne tilby sine kunder en sikker måte å betale for varekjøp via Internett. Open Markets produkter vil være kjernen i Logicas tilbud når det gjelder elektronisk handel og betalingstjenester for bank og detaljhandel, sier administrerende direktør for Logica Svenska AB, Søren Jansson.
British Telecom (BT) er det første selskapet som drar nytte av partnerskapet mellom Open Market og Logica. Logica kommer til å levere betalingssystemet til Bts «WebWorld commerce service». Med denne tjenesten kan Bts kunder selge sine varer på Internett og bruke Open Markets OM-Transact til å håndtere betalingsprosessen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse