Annonse


Gavmild Gates

Pengene vil gå til et nytt data-vitenskaplig bygg på området der Bill Gates hoppet av under sin utdannelse, for sammen med Paul Allen å starte Microsoft.Nåværende vise-president i samme selskap – Steven Ballmer fullførte sin utdannelse i matematikk på samme institusjon i 1977.Gates uttalte i kunngjøringen; -Universitetet har hatt en hovedrolle i oppbyggingen av Internett og en rekke andre viktige teknologier. -Jeg og Steve er henrykt over å hjelpe Harvard i å få frem et program direkte tilknyttet den fenomenale utvikling i IT-området og dens samfunnsmessige følger.

Døpt etter mor
Dermed følger vel Bill Gates bare sine egne ord om at formuen hans ikke skal gå i arv, men det er det andre ting som gjør. Det nye fakultetet som inneholder klasserom, seminarrom, kontorer og laberatorier, vil nemlig få navnet ÇMaxwell DworkinÈ etter donørenes mødre, Mary Maxwell Gates og Beatrice Dworkin Ballmer.

Annonse