Annonse


Cisco satser på de små

NetBeyond er en serie produkter, som kanskje mer interessant i Norge enn i mange andre land, siden det Cisco definerer som små og mellomstore bedrifter tilsvarer det store flertall av mellomstore og store bedrifter i Norge, – altså selskaper med fra 20 til 500 ansatte.
I januar lanserte selskapet sin Cisco Pro-kampanje for å sikre seg bedre distribusjon mot samme type bedrifter. Derfor innebærer lanseringen av NetBeyond at Cisco for første gang har et tilbud tilpasset det store flertall av norske bedrifter – og med et prisnivå som er mer tilpasset “vanlige” IT-budsjetter. Men løsningen vil selvfølgelig også gjøre det enklere – og rimligere – for store konserner å koble opp sine aller minste avdelingskontorer mot bedriftsnettet

Produktene
Produktene som hører med i NetBeyond-serien omfatter foreløpig følgende:Cisco 3600: En helt fersk serie med modulært oppbygde løsninger for oppringt samband , beregnet på LAN-til-LAN og bruker-til-LAN-kommunikasjon.
Cisco 1600 er en serie små rutere beregnet for Internett og Intranett-tilgang for småbedrifter og avdelingskontorer. Ruteren er tilgjengelig i fire modeller med en rekke forskjellige måter å kommunisere med utenverdenen på, inkludert ISDN, Frame Relay, leide linjer og X.25.Fasthub 300 er en stable-hub for 100Base T.EtherSwitch 1220 og 1420 er 24-porters, 10Base T Ethernet-svitsjer med utgang for 100BaseT eller FDDI.

Annonse