Annonse


Vær herre i eget hus

– Det er noen gode argumenter for å sette ut IT, men det er sannelig mange fallgruver også. Erfaringene er meget delte. Mange undervurderer betydningen av egen IT-kompetanse og overvurderer kostnadsbesparelsen ved outsourching. Vi må slutte å tro på julenissen. De vi måtte sette ut til vil i første rekke ha lojalitet til de som fyller egen lommebok. Outsourching er ikke gratis, sa Reidar Breivik.
Han oppfordret sterkt IT-brukerne til å forene seg blant annet i NORTIB hvor Breivik tidligere har vært formann.
– I et land preget av mange småbedrifter er jeg redd for at vi i den kompliserte IT-virkelighet vi nå går inn i er få som alene kan hevde sine interesser. I USA er det gått så langt at alle veiledende priser er totalt villedende. Ved å gå sammen og forene kompetanse kan mange bedrifter oppnå mye bedre vilkår enn i dag, sa Reidar Breivik.

Annonse


Annonse


Annonse