Annonse


Skal vokse på «video»

Videokommunikasjonsmarkedet er i rivende utvikling. I fjor var totalomsetningen på omlag 20 millioner kroner, mens det i år går mot en fordobling av omsetningen.

Fortsatt vekst
Telenor Bedrift venter en fortsatt vekst i år, og posisjonerer seg nå overfor konkurrentene ved å lansere PictureTel i sitt landsdekkende forhandlernett. PictureTel er verdens største leverandør av videokommunikasjon.

Skjerpet konkurranse
– Vi venter nå en skjerpet konkurranse fra andre aktører på tele- og IT-markedet. Når vi nå har fått markedslederen PictureTel i vårt sortiment, er dette for å komplettere Telenor Bedrifts eksisterende produktportefølje. Fra tidligere fører vi løsninger fra Tandberg, Intel og Sony, sier Gunnar Homdrum i Telenor Bedrift.

51 % av markedet
PictureTel har alene 51 prosent av verdensmarkedet, og er eneste aktør med komplett produktbredde innen videokommunikasjon. Selskapet omsatte i fjor for 368 millioner dollar.

Annonse