Annonse


Senker NMT-prisene

Den såkalte basisminuttprisen går ned med 40 øre – fra 2,35 kroner til 1,95. Etter det Dagens Telecom erfarer gjelder den nye samtaletaksten fra klokken 08.00 til 19.30 mandag til lørdag. Tele Danmark Mobil justerer også kvelds- og nattprisene fra 1,175 kroner til 1,15.

Ikke fritidsabonnement
Prisnedgangen omfatter alle samtaler fra en NMT 900-telefontil det faste nettet og alle andre mobiltelefoner. Prisen for åringe til en NMT 900-telefon blir ikke endret på i denne omgang Justeringene omfatter ikke de omlag 100.000 «fritidsabonnentene» som i dag kan snakke i mobiltelefonen for 70 øre i minuttet, opplyser selskapet.

Én krone minuttet
Priskuttet innebærer at bedriftskunder i Danmark fra fredag kan komme helt ned på en minuttpris på 1,15 kroner (døgnet rundt). Prisene kan reduseres ytterligere ned til én krone dersom abonnenten har storkunderabatt og er tilsluttet det spesielle bedrifts abonnementet MobilPrestige.

Flere reduksjoner?
– Dette er den første av en rekke prisnedsettelser på mobilområdet. I tiden fremover vil det alltid være billigere å tale med NMT i Danmark enn å bruke GSM-systemet, sier administrerende direktør Jørgen Bang-Jensen i Tele Danmark Mobil.

Annonse