Annonse


Klasserom på CD-ROM

Det nye norske forlaget CyberBook har presentert sine første utgivelser. De lanserer de første titlene under Bok’96 på Sjølyst i Oslo denne uken.CyberBook er et uavhengig selskap som samarbeider med NSL, Narvesen, Schibstedt-gruppen og ulike datavarekjeder. Selskapet støttes økonomisk av Oslo Kommune, Statens nærings- og distriktsutviklingsfond og flere industrielle investorer.
-Vi satser mer på lær enn på lek, sier grunnlegger og administrerende direktør Gro Jørgensen i CyberBook. Forlaget skal levere lek- og lær-programmer som er utviklet for bruk i norske skoler. Programmene er ment som et tillegg til databasert læring i skolen og er utviklet i samarbeid med NLS.

Som nasjonalt rådgivende og tjenesteytende kompetansesenter i læremiddelsektoren vil NLS fortsatt ha kontakten mot skoleverket, mens CyberBook skal ivareta hjemmemarkedet.

Annonse