Annonse


Forener Storebrand

– Kontraktsverdien er mellom tre og fire millioner kroner. Dette er Alcatels første leveranse av en slik telefontjeneste i Norge, sier informasjonssjef Odd R. Kristiansen til Dagens Telecom.

Offentlig nett
Leveransen til Storebrand innebærer at all trafikk mellom selskapets region- og distriktskontorer i fremtiden vil gå over det offentlige nettet. Forsikringsselskapet opplyser at den nye tjenesten vil gi betydelige besparelser av teleutgiftene mellom selskapets 200 kontorer over hele landet.
Med det nye systemet kan Storebrand sette innkomne samtaler over til et hvilket som helst kontor, uavhengig av geografisk beliggenhet.

Unik løsning
Systemet gjør det også mulig å kommunisere digitalt i ett nett mellom teleprodukter fra ulike leverandører og ulike generasjoner. Dette er unikt, hevder Alcatels folk.Kompatibilitet har lenge vært mulig i dataverden, men ikke i den digitale televerdenen, for eksempel mellom hussentraler fra ulike leverandører. Kompatibiliteten i det nye Alcatel-systemet er vesentlig større enn i det tidligere analoge systemet.

Annonse